Laatste nieuws

Te huur: Meidoornstraat 16

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoornstraat 16. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Eengezinswoning
Meidoornstraat 16 kleinMeidoornstraat 16. Woningzoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzingDe woning aan de Meidoornstraat 16 in Gorssel is een eengezinswoning met drie slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 488,15 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 12 oktober 2019. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de web­site van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
9 oktober 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends