Laatste nieuws

Te huur: Meidoornstraat 23

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoorn­straat 23.

Eengezinswoning
Meidoornstraat 23 kleinMeidoornstraat 23, GorsselDe eengezins­woning aan de Meidoorn­straat 23 in Gorssel heeft drie slaap­kamers en een vlizo­trap naar de zolder. De totale huur­prijs bedraagt € 554,88 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 2 februari 2023. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
30 januari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends