Laatste nieuws

Te huur: Meidoornstraat 27

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoorn­straat 27. De woning wordt via loting aangeboden.

Eengezinswoning
Meidoornstraat 27 Gorssel kleinMeidoornstraat 27, GorsselDe eengezinswoning aan de Meidoorn­straat 27 in Gorssel heeft drie slaap­kamers en een vlizo­trap naar de zolder. De totale huur­prijs bedraagt € 688,71 per maand. 
De woning wordt via loting aangeboden. (Bij loting maakt iedereen even­veel kans: na het sluiten van de reageer­termijn wordt er door de computer geloot. Weigering van een loting­woning betekent dat er gedurende een termijn van drie maanden niet op het woning­aanbod van Woonkeus gereageerd kan worden.)
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 30 juli 2023. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
27 juli 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends