Laatste nieuws

Te huur: Meidoornstraat 9 (loting)

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Meidoorn­straat 9. De woning wordt via loting aangeboden.

Eengezinswoning
Meidoornstraat 9 kleinMeidoornstraat 9, GorsselDe woning aan de Meidoornstraat 9 in Gorssel is een eengezins­woning met drie slaap­kamers. De keuken wordt vernieuwd. De totale huur­prijs bedraagt € 581,26 per maand.  Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 27 mei 2022. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
24 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends