Laatste nieuws

Te huur: Molenweg 27

IJssel­dal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een senioren­woning aan de Molenweg 27. 

Seniorenwoning
Molenweg 27 kleinMolenweg 27, GorsselDe senioren­woning aan de Molenweg 27 in Gorssel heeft een slaap­kamer en bad­kamer op de begane grond en een slaap­kamer op de eerste verdieping. De keuken wordt vervangen.
De totale huur­prijs bedraagt € 532,29 per maand. De minimum­leeftijd is 55 jaar. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 15 januari 2023.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
12 januari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends