Laatste nieuws

Te huur: Molenweg 29

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod is een senioren­woning aan de Molenweg 29. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Seniorenwoning
Molenweg 29 kleinMolenweg 29, GorsselDe senioren­woning aan de Molenweg 29 in Gorssel heeft een slaap­kamer en badkamer op de begane grond en een slaap­kamer op de verdieping. De keuken wordt vervangen.
De totale huur­prijs bedraagt € 601,69 per maand. De minimum­leeftijd is 55 jaar. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 31 december 2023.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
28 december 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends