Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 1-A

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Poststraat 1-A.

Appartement
Poststraat1APoststraat 1-A, GorsselHet appartement aan de Poststraat 1-A in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft drie slaapkamers. De woning ligt op loopafstand van winkels. De totale huurprijs bedraagt € 675,29 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 19 januari 2017.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
16 januari 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends