Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 1-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aa­bod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 1-C. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing. 

Appartement 
Poststraat 1 C kleinPoststraat 1-C, GorsselHet appartement aan de Poststraat 1-C in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft drie slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 703,47 per maand. 
Op het appartement kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 3 juli 2020. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Stedendriehoek. Via de web­site van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
30 juni 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends