Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 1-D

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Poststraat 1-D.

Appartement 
Poststraat 1 D kleinPoststraat 1-D, GorsselHet appartement aan de Poststraat 1-D in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft twee slaapkamers en een terras. De maximale huishoudgrootte is drie personen.
De totale huurprijs bedraagt € 631,61 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 12 augustus 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
9 augustus 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends