Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 2-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Poststraat 2-C. 

Appartement
Poststraat 2 C kleinPoststraat 2-C, GorsselHet appartement aan de Poststraat 2-C in Gorssel bevindt zich op de tweede woonlaag en heeft twee slaapkamers. Het appartementencomplex beschikt over een lift. De totale huurprijs bedraagt € 633,19 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 11 juni 2021. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
8 juni 2021

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends