Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 2-C

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 2-C. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Appartement
Poststraat 2 C klein kleinPoststraat 2-C, GorsselHet appartement aan de Poststraat 2-C in Gorssel bevindt zich op de tweede woon­laag en heeft twee slaap­kamers. Het appartementen­complex beschikt over een lift. De totale huur­prijs bedraagt € 643,07 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). 
De reactie­termijn loopt tot en met 14 juli 2022. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voo­rwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
11 juli 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends