Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 2-E

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 2-E.

Appartement
Poststraat 2 E kleinPoststraat 2-E, GorsselHet appartement aan de Poststraat 2-E in Gorssel bevindt zich op de tweede woonlaag en heeft twee slaap­kamers. Het appartementen­complex beschikt over een lift. De totale huur­prijs bedraagt € 626,23 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 20 juni 2019.

Woonkeus StedendriehoekWoonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gors­sel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
17 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends