Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 3-D

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aan­bod betreft een apparte­ment aan de Poststraat 3-D. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toe­wijzing.

Appartement 
Poststraat 3 D kleinPoststraat 3-D, GorsselHet appartement (met lift) aan de Poststraat 3-D in Gorssel bevindt zich op de tweede verdieping en heeft drie slaap­kamers. De totale huurprijs bedraagt € 688,10 per maand.
Op het appartement kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 9 mei 2020. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zut­phen. Wie een huu­rwoning zoekt in die gemeenten kan dat ken­baar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
6 mei 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends