Laatste nieuws

Te huur: Poststraat 3-K

IJssel­dal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een apparte­ment aan de Post­straat 3-K. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Appartement
Poststraat 3 K kleinPoststraat 3-K, GorsselHet appartement aan de Post­straat 3-K in Gorssel bevindt zich op de derde woon­laag en heeft twee slaap­kamers. Het appartementen­complex beschikt over een lift. De totale huur­prijs bedraagt € 675,01 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.
De reactie­termijn loopt tot en met 13 augustus 2022. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat ken­baar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
10 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends