Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een eengezins­woning aan de Prunusweg 14. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Eengezinswoning
Prunusweg 14 kleinPrunusweg 14, GorsselDe (hoek)woning aan de Prunusweg 14 in Gorssel heeft drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De totale huur­prijs bedraagt € 570,31 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 2 maart 2019. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de web­­site van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorsssel.nl
27 februari 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends