Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 17

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod is een laagbouw­woning aan de Prunusweg 17. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Laagbouwwoning
Prunusweg 17 kleinPrunusweg 17, GorsselDe laagbouwwoning aan de Prunusweg 17 in Gorssel heeft een slaapkamer en een bad­kamer op de begane grond, met een vaste trap naar de verdieping met een tweede slaap­kamer. Badkamer/toilet en keuken worden vervangen. De totale huur­prijs bedraagt € 598,85 per maand. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 13 april 2024. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Stedendriehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
10 april 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends