Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 19 en Smitskamp 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Prunusweg 19 (deze woning wordt via loting aangeboden) en een laagbouwwoning aan de Smitskamp 14 (bij deze woning hebben inwoners van Gorssel voorrang bij toewijzing). Voor beide woningen geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

Prunusweg 19
Prunusweg 19 kleinPrunusweg 19, GorsselDe laagbouwwoning aan de Prunusweg 19 in Gorssel heeft twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond. De totale huurprijs bedraagt € 514,77 per maand. De woning wordt via loting aangeboden en er geldt een minimumleeftijd van 55 jaar. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 12 juli 2018.

Smitskamp 14
Smitskamp 14 kleinSmitskamp 14, GorsselDe laagbouwwoning aan de Smitskamp 14in Gorssel heeft twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond. De totale huurprijs bedraagt € 500,90 per maand. Op de woning worden zes zonnepanelen gelegd, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 18,69 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing en er geldt een minimumleeftijd van 55 jaar. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 12 juli 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
9 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends