Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 19

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Prunusweg 19. Er geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

Laagbouwwoning
Prunusweg 19 kleinPrunusweg 19, GorsselDe laagbouwwoning aan de Prunusweg 19 in Gorssel heeft twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond. De totale huurprijs bedraagt € 514,77 per maand. Voor de woning geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 9 juni 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
6 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends