Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 3

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Prunusweg 3. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar.

Laagbouwwoning
Prunusweg 3 kleinPrunusweg 3, GorsselDe laagbouw­woning aan de Prunusweg 3 in Gorssel heeft een slaap­kamer en een bad­kamer op de begane grond. De totale huurprijs bedraagt € 569,97 per maand. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 24 november 2022. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
21 november 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends