Laatste nieuws

Te huur: Prunusweg 8

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een senioren­woning aan de Prunusweg 8. 

Laagbouwwoning
Prunusweg 8 kleinPrunusweg 8, GorsselDe seniorenwoning (hoekwoning) aan de Prunusweg 8 in Gorssel heeft één slaapkamer op de begane grond. De totale huur­prijs bedraagt € 491,69 per maand. Voor de woning geldt een minimum­leeftijd van 55 jaar.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 8 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorsssel.nl
5 februari 2020

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends