Laatste nieuws

Te huur: Reuvekamp 70

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een apparte­ment (begane grond) met tuin aan de Reuve­kamp 70. Er geldt voorrang voor dorps­binding.

Appartement
Reuvekamp 70 kleinReuvekamp 70, GorsselHet appartement (starterswoning) met tuin aan de Reuvekamp 70 in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft één slaap­kamer. De totale huur­prijs bedraagt € 406,98 per maand. 
Er kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 28 juni 2019. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zut­phen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
25 juni 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends