Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 21

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een woning aan de Rietdekker­weg 21. De minimum leeftijd is 55 jaar en er geldt voorrang voor dorpsbinding.

Seniorenwoning
Rietdekkerweg 21 kleinRietdekkerweg 21, GorsselDe woning aan de Rietdekker­weg 21 in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 795,98 per maand. De minimum­leeftijd is 55 jaar en Gorssel­naren hebben voorrang bij toe­wijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 8 januari 2023.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
5 januari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends