Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 23

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een woning aan de Riet­dekkerweg 23. De minimum leeftijd is 55 jaar en er geldt voorrang voor dorps­binding.

Voorrang voor Gorsselnaren
Rietdekkerweg 23 kleinRietdekkerweg 23, GorsselDe woning aan de Rietdekkerweg 23 in Gorssel heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaap­kamers op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 721,64 per maand. De minimumleeftijd is 55 jaar en Gorsselnaren hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 22 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samen­werking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het wonin­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
19 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends