Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 25

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een woning aan de Rietdekker­weg 25. De minimum leeftijd is 55 jaar.

Woning
Rietdekkerweg 25 kleinRietdekkerweg 25, GorsselDe woning aan de Rietdekkerweg 25 in Gorssel heeft  een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 735,20 per maand. De minimum­leeftijd is 55 jaar.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 9 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
7 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends