Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 39

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Rietdekkerweg 39. 

Appartement
Rietdekkerweg 39 kleinRietdekkerweg 39, GorsselHet appartement aan de Rietdekker­weg 39 in Gorssel heeft twee slaap­kamers en bevindt zich op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 770,21 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 11 mei 2023.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
9 mei 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends