Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 51

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Rietdekkerweg 51.

Appartement
Rietdekkerweg51Rietdekkerweg 51, GorsselHet appartement (met lift) aan de Rietdekkerweg 51 in Gorssel bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee slaapkamers. De totale huurprijs bedraagt € 655,93 per maand. Er geldt voorrang voor dorpsbinding: Gorsselnaren hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 14 augustus 2016.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
11 augustus 2016

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends