Laatste nieuws

Te huur: Rietdekkerweg 51

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Rietdekkerweg 51. 

Appartement
Rietdekkerweg 51 kleinRietdekkerweg 51, GorsselHet appartement aan de Rietdekkerweg 51 in Gorssel heeft twee slaapkamers en bevindt zich op de derde verdieping. De totale huurprijs bedraagt € 683,40 per maand. De woning wordt aangeboden via loting. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 22 mei 2021.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
19 mei 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends