Laatste nieuws

Te huur: Ruiterweg 15

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Ruiterweg 15. 

Laagbouwwoning
Ruiterweg 15 kleinRuiterweg 15, Gorssel (meest linkse huis; foto LochemEnergie)De woning aan de Ruiterweg 15 in Gorssel heeft twee slaapkamers, waarvan een op de begane grond. De minimumleeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 525,20 per maand. Op de woning liggen zes zonnepanelen, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 18,68 per maand. De woning wordt toegewezen op basis van loting.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 30 juni 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
27 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends