Laatste nieuws

Te huur: Ruiterweg 15

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een kleine laagbouwwoning aan de Ruiter­weg 15. 

Laagbouwwoning
Ruiterweg 15 kleinRuiterweg 15, Gorssel De woning aan de Ruiterweg 15 in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en een tweede slaap­kamer op de verdieping. De totale huurprijs bedraagt € 509,33 per maand. Op de woning liggen zes zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 18,88 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 14 juli 2019.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
11 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends