Laatste nieuws

Te huur: Ruiterweg 21

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aan­bod betreft een laagbouw­woning aan de Ruiterweg 21. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.

Laagbouwwoning
Ruiterweg 21 kleinRuiterweg 21, GorsselDe laagbouw­woning aan de Ruiterweg 21 in Gorssel heeft een slaap­kamer en bad­kamer op de begane grond en een slaap­kamer op de verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 502,14 per maand. Op de woning liggen zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 19,45 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woon­keus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 3 februari 2023. Inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samen­werking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een aan­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
31 januari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends