Laatste nieuws

Te huur: Ruiterweg 7 en Ruiterweg 11

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan.
Ruiterweg 7Ruiterweg 7, Gorssel Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft twee laagbouwwoningen: Ruiterweg 7 en Ruiterweg 11. Voor Ruiterweg 11 geldt voorrang voor dorpsbinding: inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Laagbouwwoningen
De laagbouwwoningen aan de Ruiterweg 7 en 11 in Gorssel hebben beide twee slaapkamers. De huurprijs voor de woning aan de Ruiterweg 7 (hiervan wordt het dak nog geïsoleerd) bedraagt € 503,25 per maand en voor Ruiterweg 11 (hiervan wordt de keuken vervangen) geldt een huurprijs van € 490,25. De minimumleeftijd voor beide woningen is 55 jaar en voor Ruiterweg 11 geldt bovendien voorrang voor dorpsbinding. Op beide woningen worden via LochemEnergie zes zonnepanelen geplaatst. De kosten hiervan bedragen € 18,13 per maand.
Op deze woningen kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met 15 november 2015.Woonkeus StedendriehoekRuiterweg 11Ruiterweg 11, Gorssel (dorpsbinding)Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Informatie


Voor informatie, zie IJsseldal Wonen en
 Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel.nl
13 november 2015
 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends