Laatste nieuws

Te huur: Ruiterweg 9

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning voor 55+’ers aan de Ruiterweg 9.

Laagbouwwoning
Ruiterweg9 325pxRuiterweg 9De woning aan de Ruiterweg 9 in Gorssel heeft twee slaapkamers. De minimumleeftijd is 55 jaar. 
De totale huurprijs bedraagt € 507,66 per maand. Op de woning worden zes zonnepanelen gelegd, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. Voor de panelen wordt een contract afgesloten bij LochemEnergie. De bijkomende kosten bedragen € 18,50 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 28 januari 2018.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
25 januari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends