Laatste nieuws

Te huur: Smitskamp 14

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Smits­kamp 14. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar en inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing. 

Laagbouwwoning
Smitskamp14 kleinSmitskamp 14, GorsselDe laagbouw­woning aan de Smits­kamp 14 in Gorssel heeft twee slaap­kamers, waarvan een op de begane grond. De totale huur­prijs bedraagt € 543,58 per maand. Op de woning liggen zes zonne­panelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 19,45 per maand. Er geldt een minimum leeftijd van 55 jaar en inwoners van Gorssel hebben voor­rang bij toewijzing. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 29 september 2022.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Stedendriehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
26 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends