Laatste nieuws

Te huur: Smitskamp 32

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Smitskamp 32. De minimumleeftijd is 55 jaar en er geldt voorrang voor dorps­binding.

Laagbouwwoning
Smitskamp 23 kleinSmitskamp 32, GorsselDe laagbouwwoning aan de Smitskamp 32 in Gorssel heeft twee slaap­kamers, waarvan een op de begane grond. De woning wordt voorzien van dak- en vloer­isolatie en de keuken wordt vervangen. (De carport, die op de afbeelding te zien is, is niet meer aan­wezig.)
De totale huurprijs bedraagt € 502,27 per maand. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing en er geldt een minimum­leeftijd van 55 jaar. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 15 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
12 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends