Laatste nieuws

Te huur: Veldhofstraat 12-B

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een appartement aan de Veldhof­straat 12-B. 
Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Appartement
Veldhofstraat 12 B kleinVeldhofstraat 12-B, GorsselHet appartement aan de Veldhofstraat 12-B in Gorssel bevindt zich op de begane grond en heeft twee slaap­kamers. De totale huur­prijs bedraagt € 696,84 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 27 juni 2022. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
24 juni 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends