Laatste nieuws

Te huur: Veldhofstraat 12-E

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aan­bod betreft een appartement aan de Veldhof­straat 12-E. Gorsselnaren hebben voorrang bij toe­wijzing.

Appartement 
Veldhofstraat 12 E kleinVeldhofstraat 12-E, GorsselHet appartement aan de Veldhofstraat 12-E in Gorssel bevindt zich op de eerste verdie­ping en heeft twee slaap­kamers en een balkon. Het gebouw beschikt over een lift. De totale huur­prijs bedraagt € 659,47 per maand. 
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 2 april 2021. Gorsselnaren hebben voorrang bij toe­wijzing.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
30 maart 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends