Laatste nieuws

Te huur: Veldhofstraat 34-F

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Veldhofstraat 34-F. De minimumleeftijd is 55 jaar.

Woning
Veldhofstraat 34 F kleinVeldhofstraat 34-F, GorsselDe woning aan de Veldhofstraat 34-F in Gorssel heeft een slaapkamer en bad­kamer op de begane grond en een slaapkamer en berging op de eerste verdieping. De totale huur­prijs bedraagt € 703,44 per maand. De minimum­leeftijd is 55 jaar.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 13 februari 2020.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huu­rwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
7 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends