Laatste nieuws

Te huur via loting: Vinkenstraat 3

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod is een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 3. De woning wordt via loting aangeboden

Eengezinswoning
Vinkenstraat 3 kleinVinkenstraat 3, GorsselDe tussenwoning aan de Vinkenstraat 3 in Gorssel heeft drie slaap­kamers en een vaste trap naar de zolder. De badkamer wordt vervangen. Bijzonderheid: er is veel schilder­werk in het huis. De totale huurprijs bedraagt € 647,29 per maand. 

Loting
De woning wordt via loting aangeboden. Bij loting maakt iedereen even­veel kans: na het sluiten van de reactie­termijn wordt er door de computer geloot. Weigering van een loting­woning betekent dat er gedurende een termijn van drie maanden niet op het woning­aanbod gereageerd kan worden.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 19 januari 2024.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
16 januari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends