Laatste nieuws

Te huur: Vinkenstraat 1

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 1. Woningzoekenden uit Gorssel hebben voorrang.

Eengezinswoning
Vinkenstraat 1 kleinVinkenstraat 1, GorsselDe hoekwoning aan de Vinkenstraat 1 in Gorssel heeft drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De keuken wordt vervangen, naar keuze van de nieuwe huurder.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 9 januari 2022.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

Redactie Gorssel.nl
6 januari 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends