Laatste nieuws

Te huur: Vinkenstraat 13

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod is een eengezins­woning aan de Vinkenstraat 13. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang.

Eengezinswoning
Vinkenstraat 13 kleinVinkenstraat 13, Gorssel (foto toont nr. 9, nr. 13 is een soortgelijke, op een hoek gelegen, woning)De woning aan de Vinkenstraat 13 in Gorssel heeft drie slaap­kamers en een vaste trap naar de zolder. De totale huur­prijs bedraagt € 663,86 per maand. Woning­zoekenden uit Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 14 januari 2024.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en er kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
12 januari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends