Laatste nieuws

Te huur: Vinkenstraat 16

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aanbod betreft een eengezinswoning aan de Vinkenstraat 16.

Eengezinswoning
Vinkenstraat 16 kleinVinkenstraat 16, GorsselDe woning aan de Vinkenstraat 16 in Gorssel heeft drie slaapkamers en een vaste trap naar de zolder. De totale huurprijs bedraagt € 597,92 per maand. Op de woning liggen acht zonnepanelen, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 25,16 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 19 mei 2019.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Gorssel.nl
16 mei 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends