Laatste nieuws

Te huur (voor drie jaar): Wielewaalpad 5

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Het actuele aan­bod betreft een woning aan het Wielewaal­pad 5. Let op: de woning is tijdelijk te huur, met behoud van inschrijf­punten. Inwoners van Gorssel hebben voorrang bij toewijzing.

Laagbouw
Wielewaalpad 5 kleinTijdelijk te huur: Wielewaalpad 5, GorsselDe laagbouwwoning aan het Wielewaalpad 5 in Gorssel wordt op termijn gesloopt en tijdelijk verhuurd voor een periode van drie jaar, met behoud van inschrijfpunten. Het is een kleine woning met één slaap­kamer, geschikt voor starters. De totale huurprijs bedraagt € 325,21 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 7 november 2021. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
4 november 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends