Laatste nieuws

Te huur voor starters: Poststraat 1-G

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via een jongeren­contract een appartement aan voor starters aan de Post­straat 1-G. Er geldt voorrang voor dorps­binding en de maximumleeftijd is 27 jaar.

Jongerencontract
Poststraat 1 G kleinStarterswoning Poststraat 1-G, GorsselHet appartement aan de Post­straat 1-G in Gorssel is bedoeld voor starters en wordt verhuurd via een jongeren­contract. Dit betekent dat de woning voor maximaal 5 jaar gehuurd kan worden door jongeren tot en met 27 jaar. De jongeren behouden hun inschrijf­duur en kunnen/moeten binnen die 5 jaar weer reageren op een andere woning. 
De totale huur­prijs bedraagt € 616,77 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). Jongeren uit Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing.
De reactietermijn loopt tot en met 12 februari 2023. 

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Steden­driehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
9 februari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends