Laatste nieuws

Te huur voor starters: Poststraat 3-H

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel via een jongerencontract een appartement aan voor starters aan de Poststraat 3-H. Er geldt voorrang voor dorps­binding en de maximumleeftijd is 27 jaar.

Jongerencontract
Poststraat 3 H kleinPoststraat 3-H, GorsselHet appartement aan de Poststraat 3-H in Gorssel is bedoeld voor starters en wordt verhuurd via een jongeren­contract. Dit betekent dat de woning voor maximaal 5 jaar gehuurd kan worden door jongeren tot en met 27 jaar. De jongeren behouden hun inschrijf­­duur en kunnen/moeten binnen die 5 jaar weer reageren op andere woningen. 

Doorstroming
Verhuur via jongerencontracten beoogt doorstroming te creëren. De woningen die hiervoor in aanmerking komen zijn vastgelegd (gelabeld). In Gorssel gaat het om de kleinste apparte­menten aan de Poststraat en vier boven­woningen aan de Reuvekamp.

Appartement
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft één slaapkamer. De totale huurprijs bedraagt € 613,90 per maand. Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 25 november 2021. Jongeren uit Gorssel hebben voorrang bij toe­wijzing en er geldt dus een maximumleeftijd van 27 jaar.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
22 november 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends