Laatste nieuws

Team Buitenkunstig zoekt versterking

Buitenkunstig2019 kleinBoven en onder: 'Gorssel Buitenkunstig' in 2019

Sinds 2010 wordt jaarlijks op de derde zondag in juni in Gorssel het evenement  ‘Gorssel Buitenkunstig’ georganiseerd. In de loop der jaren groeide “Buitenkunstig’ uit tot een uniek festival door de combinatie van kunst, brocante, streekproducten, straattheater en muziek. Helaas konden de edities van 2020 en 2021 vanwege corona niet doorgaan.

Op naar 2022
Buitenkunstig2019 3 kleinHet organisatieteam geeft de moed niet op en wil in juni 2022 een tiende (jubileum)editie organiseren.
Maar daarvoor zijn wel nieuwe bestuursleden nodig. Het gaat om de functie van penningmeester en secretaris. Het is de bedoeling om vanaf september eenmaal per maand te vergaderen, maar vlak voor het evenement zal het bestuur wat vaker bijeenkomen.

Aanmelden
Wie ‘Buitenkunstig’ een enthousiast hart toedraagt en zin heeft om zich hiervoor in te zetten, kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit e-mailadres kan ook extra informatie over de taken en de samenstelling van het team Buitenkunstig opgevraagd worden. 


Gorssel, 31 juli 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends