Laatste nieuws

Team van Sport ’88 rondt het Eemmeer

Het is al weer even geleden, maar toch het vermelden waard: een estafette­team van trim- en ATB-club Sport ’88 uit Joppe/Gorssel nam op 20 april 2024 deel aan de Eemmeerloop en zette een mooie prestatie neer. De Eemmeer­loop is exact 50 km rondom het Eemmeer met start en finish in hartje Spakenburg.

Sport88Het team van Sport ’88 bestaande uit v.l.n.r. Herman Welmers (begeleider), Maarten Bunte, Richard Hafkamp, Anke van Middendorp en daarachter Henk Grotenhuys, Gerard van Klaarbergen en tot slot de begeleiders Gerrie Bruggeman en Carla Braakhekke. Helemaal rechts teamcoach John Immink

Teamprestatie
Het estafetteteam van Sport ’88, bestaande uit Anke van Middendorp, Maarten Bunte, Henk Grotenhuys, Richard Hafkamp en Gerard van Klaarbergen had 4 uur en 13 minuten nodig om de 50 km rond het Eem­meer te voltooien. Daarmee werd het team 31e van de 115 teams die aan dit loop­evenement met start en finish in Spakenburg deelnamen. Het team trotseerde in de vlakke polder niet alleen de koude en straffe noordwesten­wind, maar ook de vele regenbuien. Met drie fietsende begeleiders en een team­coach zette het vijftal van Sport ’88 een team­prestatie van formaat neer. 

Sport '88
Sport ’88 is een trim- en ATB club met zo’n 50 leden met mannen en vrouwen in de leeftijd van 16 tot 80+. Elke zaterdag­morgen wordt er vanaf 08.30 uur getraind vanuit het ‘Honk’88’ aan de Markeweg in Gorssel, gelegen tussen de sport­velden van V.V. Gorssel en het zwembad de Boskoele.


Gorssel, 6 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends