Laatste nieuws

Telefonische bereikbaarheid Huisartspraktijk van Gelderen

De praktijk van huisarts Van Gelderen heeft de bereikbaarheid verbeterd, maar daarmee is wel het oude telefoonnummer van Dr Dekker geblokkeerd. Dat nummer is eigenlijk al 15 jaar niet meer actueel, maar werd nog altijd gebruikt. Het schakelde tot kort geleden door naar het gangbare nummer van de praktijk.
Huisarts Maurice van Gelderen roept derhalve iedereen op niet meer het oude nummer van Dr Wouter Dekker te gebruiken (nr. 491570), maar alleen nog maar het huidige praktijknummer: 494433

Maurice1Praktijk van Gelderen, archief 2016“Uiteraard excuses voor dit ongemak, vooruitgang is helaas niet altijd meteen een verbetering....” aldus Maurice van Gelderen.

De huisartsenpraktijk is onlangs overgestapt op glasvezel en heeft veranderingen aan de telefooncentrale doorgevoerd. Daarmee zijn een aantal belangrijke verbeteringen in de bereikbaarheid van de praktijk bereikt. Kennelijk gebruikten veel patiënten nog het oude nummer van Dr Dekker en dat werkt nu dus niet meer. Mensen hebben dat nog in de telefoon geprogrammeerd of in een adresboekje staan en moet dus gewijzigd worden in nr 494433.
Dit nummer wordt ook getoond als u door de praktijk wordt gebeld.

  
Gorssel, 18 januari 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends