Laatste nieuws

Telego: Onafhankelijke telecomwinkel in Gorssel

Waar veel plaatsen met hardnekkige leegstand te maken hebben, lijkt er in Gorssel geen einde te komen aan het ondernemerschap. Twee ervaren telecomadviseurs hebben de stap gezet naar een zelfstandig bestaan. Donderdag 23 april a.s. opent hun telecomwinkel Telego, als shop-in-shop in de nieuwe zaak van Anton Bruggeman aan het Nijverheidsplein.


     Telego JTE_22-4-15_6

     Telego JTE_22-4-15_3

     Telego JTE_22-4-15_2

       Foto's: Janny Schiphorst - jtefotografie 
 

25 jaar ervaring in telecom
Gorsselnaren Victor Tegelaar en Alexander du Buisson hebben samen 25 jaar ervaring in de telecomwereld als werknemer bij verschillende bedrijven. Het ondernemerschap kriebelde en Anton en Annelies Bruggeman boden hun de mogelijkheid om een eigen winkel te vestigen in de nieuwe zaak van Bruggeman aan het Nijverheidsplein in Gorssel. Achter de modelbadkamers is een ruime keuze aan smartphones en accessoires, vaste (DECT) telefoons, maar ook eenvoudige mobiele telefoons en seniorentelefoons, al dan niet met noodknop. ‘Telego’ is de naam van het nieuwe bedrijf. “Met ‘go’ benadrukken we niet alleen het mobiele karakter van telefonie, maar ‘go’ staat ook voor Gorssel” legt Tegelaar uit. 

Onafhankelijk advies
Anders dan winkels als bijvoorbeeld Primafoon en Vodafone geven beide ondernemers de klant onafhankelijk advies over het merk en soort telefoon, over de telecomprovider en over de beste abonnementsvorm. “Het is het gemakkelijkst als de klant een aantal nota’s meeneemt waar het verbruik van telefonie, sms, en data uit blijkt. Met onze computertool kunnen we voor iedere situatie het beste advies geven. Zo kan een goed advies tevens tot de laagste prijs leiden” aldus Du Buisson. In de schappen staan dan ook telefoons van alle bekende merken en via Telego kunnen abonnementen bij alle bekende providers worden afgesloten. 

Mobiel, glasvezel en kabel
Telego richt zich op particulieren, maar ook op de klein-zakelijke markt. Naast mobiele telefonie kunnen klanten ook bij Telego terecht voor abonnementen voor glasvezel en kabel.  Mensen met een glasvezelaansluiting kunnen kiezen uit diverse providers voor huistelefonie, digitale TV en internet. “Er zijn veel verschillende pakketten en de beste keuze is afhankelijk van het gebruik en de wensen van de klant.” 


Telego LogoTelego is geopend vanaf donderdag 23 april 2015,
van dinsdag t/m zaterdag van 9.30 uur tot 18.00 uur (zaterdag 16.00 uur)
Nijverheidsstraat 7,  7213 DA  Gorssel
Telefoon 0575-845227

Gorssel.nl
22 april 2015

aa 

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends