Laatste nieuws

Tennisclub Gorssel biedt zomeruitdaging

Tennisvereniging LTC Gorssel biedt deze zomer een compact lidmaatschap voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport, de Zomer Challenge.

LTC Gorssel najaar 2020 kleinDe Zomer Challenge is in de maanden juni t/m augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast krijgen de spelers drie clinics aangeboden op de zaterdag onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen zij meedoen aan toernooien van onze eigen club, zoals het Terug van Vakantie Toernooi op 12 september. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Ook mensen die overwegen om (weer) te gaan tennissen krijgen zo de gelegenheid om het tennis (weer) eens te proberen voordat ze besluiten lid te worden.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van LTC Gorssel: https://www.ltcgorssel.nl/zomer. Kosten zijn € 70,- voor senioren en € 35,- voor junioren.
Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging LTC Gorssel, Telefoonnummer 06 - 51 98 85 37 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het tennispark van LTC Gorssel bevindt zich aan de Flierderweg, aan de rand van Gorssel. Het park bestaat uit negen verlichte banen: zeven kunstgras- en twee gravelbanen. Ook is er een miniveldje - het Ooievaarsbaantje - waar de kinderen een balletje kunnen slaan

 
Gorssel, 18 mei 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends