Laatste nieuws

Tennissen voor Oekraïne

Tennisvereniging LTC Gorssel organiseert zondag 13 maart 2022 een speciaal benefiet tennis­toernooi waar iedereen aan kan meedoen. 
De situatie in Oekraïne houdt ook de tennisvereniging bezig. “De afgelopen weken hebben we het natuurlijk allemaal gezien, de afschuwelijke beelden uit Oekraïne. Een oorlog die niemand had verwacht, maar die helaas op dit moment wel aan de hand is. We wilden iets doen. Daarom organiseren we zondag 13 maart een speciaal benefiettoernooi: Tennissen voor Oekraïne! “


Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, en je hoeft geen lid te zijn. Tennis­vrienden en familie­leden zijn ook welkom.
Er wordt gespeeld van 11.00 uur tot 15.00 uur; graag vanaf 10.45 uur aanwezig zijn. De deelnemers worden vooraf ingedeeld in een poule en je tennist steeds 45 minuten. De winnaar wordt op basis van de gewonnen games bepaald en die krijgt een eervolle vermelding.

Inschrijven kan per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor volwassen en € 5,- voor jeugd tot 18 jaar. Betalen kan zondag op de club. Het inschrijfgeld wordt geheel overgemaakt naar Giro 555 en tevens € 1,- van ieder besteld drankje. 

Het fraaie tennispark van LTC Gorssel ligt aan de Flierderweg 1a te Gorssel. Het park bestaat uit 9 verlichte banen: 7 kunstgras en 2 gravelbanen. Ook is er een miniveldje - het Ooievaarsbaantje - waar de kinderen een balletje kunnen slaan.

 
Gorssel, 8 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends